Δοκιμάστε τις βιολογικές ριγέ πέννες από την Τοσκάνη, την πιο παραδοσιακή περιοχή με τις αυθεντικές γεύσεις των προϊόντων ΠΟΠ (προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης)!
Με Ιταλική συνταγή και νόστιμη γεύση, τα ριγκατόνι ή όπως τα ονομάζουν οι ντόπιοι, τα τορτιλιόνι, παρασκευάζονται με μοναδική τεχνική που τους αποδίδει την "al dente" γεύση και το ωραίο άρωμα.
Η μοναδικότητα που παρατηρείται στην παρασκευή αυτών των ζυμαρικών είναι η διαδικασία "Trafilata al bronzo" δηλαδή η παρασκευή τους με μια κάπως τραχειά επιφάνεια ώστε να συγκρατείται καλύτερα η σάλτσα που θα τα περιλούσει!
Αυτό είναι ένα μυστικό για να φτιάξετε μοναδικά πιάτα, όπως κάνουν καλά οι Ιταλοί σεφ!
Δεν περιέχουν αλάτι.
Τρόπος παρασκευής:
Βράστε νερό μέχρι να φτάσει τους 100ο C. Προσθέστε λίγο αλάτι αν θέλετε.
Ρίξτε στο βρασμένο νερό 100 γραμμάρια από το προϊόν, ανακατεύοντας κατά περιόδους, και αφήστε να βράσει για 9-11 λεπτά.
Σουρώστε με ζεστό νερό και σερβίρετε με λευκή ή κόκκινη σάλτσα και τριμένο τυρί παρμεζάνα.
Βιολογικά συστατικά: 100% σιμιγδάλι σκληρού σιταριού.
Διαθρεπτική ανάλυση ανά 100 γραμμάρια: Ενέργεια 378 kcal, Υδατάνθρακες 76%, Πρωτεΐνες 12,4%, Λιπαρά 1,9%, Αλάτι 0,02%.
Σε οικολογική, χάρτινη και επανακυκλώσιμη συσκευασία.
100% βιολογικό προΪόν Τοσκάνης Ιταλίας.